11 April 2013

Tambang Murah Malindo Air Ke Sabah Sempena Pilihan Raya Umum PRU13

Assalamualaikum dan salam sejahtera, bagi yang ingin pulang ke Sabah, untuk menunaikan tanggungjawab anda sebagai pengundi, dalam Pilihan Raya Umum 2013 (PRU13) ataupun, hal-hal yang tertentu, kami syorkan anda menggunakan syarikat penerbangan tambang rendah Malaysia, Malindo Air, yang menawarkan tambang istimewa ke Kota Kinabalu.


Tambang Murah Malindo Air Ke Sabah


Penerbangan dari Kuala Lumpur International Airport (KUL) ke Kota Kinabalu Airport (BKI) atau sebaliknya, ditawarkan bagi tiga penerbangan harian dengan pembelian tambang istimewa daripada RM108 untuk sehala dalam kelas ekonomi. Pembelian tambang istimewa tersebut boleh dibuat secara online bagi perjalanan mulai hari ini hingga 31 Julai.


Bagi Sewa Kereta di Kota Kinabalu, Sabah pula, pihak kami ada menyediakan kereta untuk disewa meliputi, dari jenis Proton, Produa, Nissan dan Toyota. Senarai kenderaan yang boleh disewa, anda boleh dilihat disebelah ataupun , disini, Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah. Sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi nombor yang tertera dibawah;

(Call/WhatsApp/WeChat/Viber) 
 Faizul - 019 481 7846

No comments:

Post a Comment