25 June 2014

Kinabalu Pine Resort Kundasang

Sekiranya anda ke Kundasang dan mencari penginapan yang menyeronokkan, kami syorkan penginapan di Kinabalu Pine Resort, Kundasang. Kinabalu Pine Resort terletak diatas bukit dan dari sini anda boleh melihat pemandangan puncak Gunung Kinabalu dengan jelas sekali.


kinabalu pine resortUntuk tempahan penginapan disini, anda disyorkan untuk membuat tempahan awal kerana selalu penuh terutama hujung minggu dan musim cuti sekolah. Untuk tempahan, boleh klik sini, Kinabalu Pine Resort Kundasang


Laluan masuk ke Kinabalu Pine Resort juga mudah kerana berdekatan dengan laluan utama dan juga berdekatan dengan Pekan Kundasang. Sekiranya anda ke sini, hanya mengambil masa 90 km dari pusat bandar Kota Kinabalu.


pine resort kundasangHotel ini menyediakan pelbagai perkhidmatan dan kemudahan termasuklah Wi-Fi di tempat awam, lawatan, kemudahan bagi tetamu kurang upaya, perkhidmatan dobi, bar. Setiap bilik disediakan dengan kemudahan seperti pembuat kopi/teh, kipas, televisyen LCD/skrin plasma, pemanas air, dan banyak lagi.


Kinabalu Pine Resort KundasangSelain itu, Kinabalu Pine Resort juga turut menawarkan pelbagai kemudahan rekreasi, termasuk taman, karaoke, taman permainan kanak-kanak.
No comments:

Post a Comment