Showing posts with label kereta sewa di kota kinabalu. Show all posts
Showing posts with label kereta sewa di kota kinabalu. Show all posts

23 August 2017

Harga Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah 2017

Untuk makluman, kami masih mengekalkan Harga Kereta Sewa sejak 2010. Tiada kenaikan, malah sekiranya anda membuat tempahan 3 hari keatas, DISKAUN sebanyak RM 20 / sehari akan diberikan.



Untuk makluman lanjut mengenai harga , anda boleh menghubungi / whatsapp saya, Faizul - +6 019 481 7846.
Atau terus klik http://www.wasap.my/60194817846

harga kereta sewa kereta kota kinabalu sabah 2016

HARGA KERETA SEWA KOTA KINABALU, SABAH

KATEGORI A
Perodua Viva (M) - RM100
Perodua Viva (A) - RM110
* Extra hour - RM10 / hour

KATEGORI B
Perodua Myvi (A) - RM140
Proton Saga (M) - RM130
Proton Saga (A) - RM140
* Extra hour - RM15 / hour

KATEGORI C
Perodua Alza (M)- RM190
Perodua Alza (A)- RM200
Toyota Avanza (M)- RM190
Toyota Avanza (A)- RM200
Nissan Almera (A) - RM230
Proton Exora (A)- RM250
Toyota Wish (A) - RM300
* Extra hour - RM20 / hour

KATEGORI D
Nissan Urvan (M) - RM300
Toyota Hiace 12 Seater (M) - RM300
Toyota Innova (A) - RM300
Toyota Rush - RM380
* Extra hour - RM25 / hour

Antara caj perkhidmatan lain yang dikenakan;

- RM 100 bagi sewaan yang melebihi 200KM cth : ke Tawau, Lahat Datu, Sandakan
- RM 20 bagi penghantaran / pemulangan kereta sebelum & selepas office hour.
- RM 30 bagi penghantaran / pemulangan kereta dari pukul 10 PM hingga 5 AM - RM 30 bagi penghataran / pemulangan kereta di hotel di Luar bandar Kota Kinabalu, Cth : Karambunai

Cara pengiraan juga masih sama, boleh rujuk disini, Format Pengiraan Jumlah Hari Sewa Kereta Sabah
Untuk tempahan, boleh terus isi borang di sini --> BORANG TEMPAHAN KERETA SEWA

10 August 2016

Harga Sewa Kereta Kota Kinabalu Sabah 2016

Ramai pelanggan kami sejak dulu, tertanya-tanya tentang Harga Kereta Sewa Di Kota Kinabalu Sabah. Adakah harga sewa masih sama atau sudah berubah. Ya .. Harga sewaan, kami masih kekalkan sejak tahun sejak 2010. Lebih-lebih lagi selepas GST !



Kenapa harga ini masih dikekalkan ?

Pertama sekali , kerana untuk memberikan mutu perkhidmatan yang terbaik untuk pelanggan.

Kalau harga sewaan dikurangkan, tentunya akan menjejaskan kualiti kereta. Maklumlah, kereta sewa, tentu perlukan maintenance yang baik. Sparepare yang asli, servis di Pusat Servis bertauliah.

Banyak yang perlu diambil terutama melibatkan spare part kereta sewa! Tayar kereta ! Adakah masih berbunga atau tidak ? Aircond kereta sewa sejuk ke tidak ?, bateri kereta dan lain-lain lagi. Semua itu melibatkan kos yang tinggi ! Betul tak ?

Antara sebab itu lah kami masih mengekalkan harga kereta sewa sehingga sekarang. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut berkenaan kereta sewa,sila hubungi / whatsapp saya, Faizul - +6 019 481 7846.


harga kereta sewa kereta kota kinabalu sabah 2016

HARGA KERETA SEWA KOTA KINABALU, SABAH

KATEGORI A
Perodua Viva (M) - RM100
Perodua Viva (A) - RM110
* Extra hour - RM10 / hour

KATEGORI B
Perodua Myvi (A) - RM140
Proton Saga (M) - RM130
Proton Saga (A) - RM140
* Extra hour - RM15 / hour

KATEGORI C
Perodua Alza (M)- RM190
Perodua Alza (A)- RM200
Toyota Avanza (M)- RM190
Toyota Avanza (A)- RM200
Nissan Almera (A) - RM230
Proton Exora (A)- RM250
Toyota Wish (A) - RM300
* Extra hour - RM20 / hour

KATEGORI D
Nissan Urvan (M) - RM300
Toyota Hiace 12 Seater (M) - RM300
Toyota Innova (A) - RM300
Toyota Rush - RM380
* Extra hour - RM25 / hour

Antara caj perkhidmatan lain yang dikenakan;

- RM 100 bagi sewaan yang melebihi 200KM cth : ke Tawau, Lahat Datu, Sandakan
- RM 20 bagi penghantaran / pemulangan kereta sebelum & selepas office hour.
- RM 30 bagi penghantaran / pemulangan kereta dari pukul 10 PM hingga 5 AM - RM 30 bagi penghataran / pemulangan kereta di hotel di Luar bandar Kota Kinabalu, Cth : Karambunai

Cara pengiraan juga masih sama, boleh rujuk disini, Format Pengiraan Jumlah Hari Sewa Kereta Sabah
Untuk tempahan, boleh terus isi borang di sini --> BORANG TEMPAHAN KERETA SEWA

15 December 2015

Testimoni Kereta Sewa Sabah 14 Disember 2015 - Kereta Memang Tip Top

Assalamualaikum, dah Salam Sejahtera,
Testimoni terkini dari pelanggan yang menyewa kereta sewa kami di Kota Kinabalu, Sabah. Alhamdulillah, mereka amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami tawarkan..

"Terima kasih tuan... Kereta mmg tip top...
Next time jika ke Sabah, saya pasti akan guna khidmat Tuan lagi... Terbaik!!!"

kereta sewa di kota kinabalu

sewa kereta sabah


Bila ditanya, berkenaan mutu perkhidmatan kereta sewa kami .. Ini antara jawapanya

"Sgt gembira boh..
Tak rugi sewa.."


kereta sewa di sabah


Jika anda datang ke Kota Kinabalu Sabah, samada datang kerja ataupun bercuti, dan memerlukan perkhidmatan kereta, dialu-alukan untuk hubungi saya Faizul - 0194817846.
Anda juga boleh menggunakan aplikasi whatsapp untuk nombor ini. Lebih memudahkan!

Berikut adalah senarai Harga Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah

Selain itu, kami juga menyediakan perkhidmatan berikut;



26 October 2015

Diskaun RM 20 Sehari Kereta Sewa Sabah OKT 2015

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

sewa kereta kota kinabalu sabah


PROMOSI KERETA SEWA SABAH OKT 2015
==================================

Mulai 26/10/2015 hingga 31/10/2015 ini, kami menawarkan promosi diskaun sebanyak RM 20 / sehari bagi jenis kereta Saga (A) dan Myvi (A) sahaja.


Tarikh tempahan, terpulang kepada ANDA ! Bila-bila pun boleh ! Minggu Depan ! Tahun 2016 ataupun 2017 pun boleh. Tetapi anda kena sahkan tempahan anda dalam minggu ini (2610/15 - 31/10/15) sahaja.


Syaratnya :
1. Like Page SewaKeretaSabah -
2. SMS / whatsapp butiran & code ini : DISKAUN RM20 - Tarikh Sewaan : Masa Sewaan - Tarikh Return : Masa Return ke 0194817846
CTH : DISKAUN RM20 - 20/2/2016 : 8.00AM - 22/2/2016 : 5.00PM ke 0194817846
3. Kami akan buat semakan samada kereta tersebut masih availabe untuk tarikh tersebut.
4. Sekiranya masih availabe. Anda perlu membuat bayaran wang pendahuluan untuk pengesahan tempahan.


11 June 2015

Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah - Refund Deposit !

"Bolehkah deposit refund bila pelanggan membatalkan tempahan kereta sewa Kota Kinabalu Sabah ?"


kereta sewa saga auto flx sabah



BOLEH ! Dengan syarat, pemohonan untuk membatalkan tempahan dilakukan sekurang-kurangnya SEBULAN sebelum tarikh sewaan. Jika tidak, wang pendahuluan (deposit) tempahan akan dikira hangus.


Berikut adalah contoh antara pelanggan kami, yang kami refund deposit mereka semula.


kereta sewa sabah refund deposit



02 June 2015

Testimoni Kereta Sewa Sabah Mei 2015

Alhamdulliah, dibawah adalah antara testimoni yang kami terima untuk bulan Mei 2015, meliputi perkhidmatan kereta sewa Kota Kinabalu Sabah dan ada juga yang perkhidmatan pakej pelancongan di Sabah. Jika anda ingin mengetahui lebih banyak testomi berkenaan perkhidmatan kami, boleh la klik LIKE, Facebook page : Sewakeretasabah. Banyak kami sharekan disini !


Testimoni dari En Muhammad Ridzuan .. Standard Package , menginap di Kinabalu Pine Resort for 1 nights - include Breakfast, 2H1M, 2 Dewasa (honeymoon) di Kundasang / Ranau / Kota Kinabalu.




Testimoni dari Pn Hamimah Salleh, Kereta Sewa Sabah, Saga auto dari 14/5/15 - 17/5/2015




Testimoni dari Pn Hamimah Salleh, Kereta Sewa Sabah, Saga auto dari 12/5/15 - 14/5/2015




13 May 2015

Kereta Sewa Kota Kinabalu - GST Kami Bayar !

Apabila GST dikuatkuasakan bermula 1 April 2015, ramai pelanggan kami mengeluh bila kami kenakan GST bagi setiap sewaan atau pakej pelancongan yang kami sediakan. Tapi kini, tidak lagi. Segala kos GST, kami akan BAYAR !


GST kereta sewa kota kinabalu


Harga perkhidmatan kereta sewa, kami masih kekalkan seperti sebelum ini, terutamanya Harga Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah


Untuk tempahan, sila isi Borang Tempahan Kereta Sewa Sabah


Jika ada sebarang pertanyaan atau kekeliruan, anda boleh whatapp saya, Faizul - 019 481 7846. InsyaAllah, saya akan balas dengan segera.


26 February 2015

Gempa Bumi Di Sabah Punca Dari Dasar Laut Sulu 25 Feb 2015

Gegaran gempa bumi yang berlaku kira-kira 9.30 pagi semalam, turut dirasai di Sandakan, Kinabatangan, Lahad Datu, Kunak, Semporna dan Tawau. Gempa berukuran 5.6 pada skala Richter itu dikesan terletak pada 194 kilometer dari Timur Laut Kinabatangan.


Gempa Bumi Di Sabah Punca Dari Dasar Laut Sulu



Tiada laporan tanah runtuh / kemalangan / kecederan dilaporkan.


Bagi yang ingin memandu ke kawasan berkenaan, anda tidak perlu risau. InsyaAllah semuanya dalam keadaan selamat.

11 February 2015

Testimoni Pelanggan Sewa Kereta Sabah 2015

Berikut adalah Testimoni Pelanggan Sewa Kereta Sabah 2015. Terima kasih kepada semua pelanggan kami yang menggunakan perkhidmatan kereta sewa atau pun pakej yang kami sediakan. Kami amat berbangga menyediakan kemudahan tersebut pada anda.


InsyaAllah, kami akan terus menyediakan perkhidmatan terbaik dimasa akan datang.


pakej kota kinabalu 2015



pakej kundasang 2015



kereta sewa kota kinabalu



kereta sewa sabah



05 November 2014

Konvokesyen Ke-16 Universiti Malaysia Sabah

Untuk makluman, SewaKeretaSabah masih lagi membuka tempahan Kereta Sewa untuk Majlis Konvo Universiti Malaysia Sabah ke-16, 2014 yang akan diadakan di Dewan Canselor, Universiti Malaysia Sabah pada :


Tarikh : 22, 23 & 24 November 2014





Kenderaan yang disewakan adalah TERHAD, jadi sila buat tempahan sekarang !


Untuk tempahan, dan keterangan lanjut, anda boleh klik, Harga Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah


P/S : Tahniah kami ucapkan kepada semua graduan UMS yang telah berjaya menamatkan pengajian masing-masing.


23 May 2014

Desa Cattle Dairy Farm Kundasang

Bagi pelanggan yang pertama kali ingin datang ke Desa Cattle Dairy Farm Kundasang, mereka kadangkala risau, dan sering bertanya kepada kami, adakah kalau menggunakan kenderaan kecil seperti Perodua Viva (a /m ) boleh sampai ke kawasan ini. Adakah jalan ke sini, bertar dan sebagainya. Ya, jalan raya ke sini memang dalam keadaan baik, walaupun ianya berbukit. Dengan kenderaan kecil seperti Perodua Viva (a /m) juga boleh sampai Kundasang dan Ranau, dan tempat-tempat menarik di sana.



desa cattle dairy farm kundasang



Dari persimpangan jalan ke dalam kawasan Desa Dairy Farm Kundasang Sabah, anda akan melalui kawasan berbatu sedikit dalam 1 KM. dari sini anda akan nampak permandangan keseluruhan kawasan tersebut. Oh ya, kalau nak nampak pemandangan cantik, seelok-eloknya datang pada waktu petang, 2PM - 5PM. Pada masa ini, kurang berawan sedikit, dan nasib kami baik, dapat menyaksikan pemandangan Gunung Kinabalu yang sungguh cantik.


desa dairy farm kundasang,



Pada ketika ini, kalau anda bernasib baik, akan dapat melihat proses memerah susu juga. Lembu di sini pun macam dah tau-tau, waktu ini kena perah susu, dan siap berbaris seekor demi seekor. Tak silap aku, susu disini akan diproses dan diedarkan disekitar Kundasang & Ranau sahaja. Kalau anda bernasib baik juga, disini juga ada dijual susu segar, tapi masa kami berada disini, susu segar dah habis. Dapat rasa aiskrim yang diperbuat daripada susu segar sahaja.


desa farm kundasang



Disekitar sini juga, pelawat-pelawat dibenarkan untuk mengambil gambar. Tak ada had limit. Anda boleh mengambil gambar berapa lama anda suka. Kalau nak ambil dari pagi sampai petang pun boleh .. ^__^


desa cattle dairy farm kundasang



19 May 2014

Tagal Spa Ikan Kampung Luanti Sabah

Selain Desa Dairy Farm Kundasang Sabah, Antara destinasi menarik yang sentiasa dikunjungi oleh pelanggan Sewa Kereta Sabah kami ketika ini adalah Tagal Spa Ikan Kampung Luanti Sabah. Tempat ini memang terkenal dengan SPA ikan (fish SPA) semulajadi, kerana terdapatnya beratus-ratus ikan kelah jinak di sepanjang sungai Moroli. Dari apa yang diberitahu oleh petugas disini, ikan kelah disini adalah jenis Ikan Kelah Garap ataupun Tortombroides. Selain kelah, ketika kami disini, turut kelihatan beberapa ekor ikan keli jinak yang timbul dipermukaan air cetek.


car rental sabah-kg luanti fish spa



Untuk masuk ke kawasan ini, pengunjung dikenakan banyaran sebanyak RM5.00 untuk warganegara Malaysia berumur 18 tahun keatas, RM2.00 untuk pelajar dan mereka dibawah 18 tahun. untuk warganegara asing pula, bayaran sebanyak RM10.00 dikenakan. Setiap pengunjung diberikan masa selama 15 minit untuk berendam kaki. Untuk menarik perhatian ikan, saya syorkan anda beli makanan ikan kelah yang dijual disitu. Hanya RM1 untuk satu paket kecil.


sewa kereta sabah-luanti fish spa



Untuk masuk ke sungai, ada beberapa peratutan yang anda perlu ikut. Antaranya, dilarang membuang sampah, dilarang mengangkat ikan, melontar baru ke dalam sungai ataupun mencederakan ikan. Sebab itu, “Tagal” dalam dialek Kadazan Dusun, bermaksud dilarang memancing, menangkap segala hidupan air di sungai ini, ataupun mencemarkan sungai. Ini adalah bertujuan untuk memelihara ekosistem alam sekitar untuk generasi masa depan.


kereta sewa sabah-tagal fish spa



Sambil beri makanan kepada ikan, anda akan berasa gigitan ikan kecil-kecil pada kaki anda. Memang seronok, rasa geli pun ada. Ikan disini pun pandai, campak je makanan ikan dalam sungai, berderu datang sampaikan nak jalan pun susah takut terpijak ikan.


sewa kereta sabah-fish spa sabah



Ni masa dah habis makanan ikan. Dah tinggal sikit, yang lain berkerumun pada pengunjung yang baru datang. Ye la .. nak makanan baru ..


kereta sewa sabah-kg luanti


Untuk yang baru nak datang ke sini, anda boleh lihat lokasi dibawah




03 March 2014

Had Milelage, Extra Caj Kereta Sewa Sabah

Minggu lepas, saya menerima SMS dari seorang pelanggan, bertanyakan had milelage bagi sesebuah kereta sewa ? Ya ada ! Untuk makluman, caj extra dan had milage adalah bergantung kepada destinasi dituju.


Desa+Dairy+Farm+Kundasang



Contohnya, sekiranya pelanggan pergi ke Kundasang & Ranau sahaja (kebiasaanya), tiada caj extra dikenakan. Akan tetapi sekiranya ke Tawau, Semporna, Kunak, Lahad Datu atau mana-mana tempat yang melebihi 200KM. Ada caj extra dikenakan. Sila rujuk Harga Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah.


Sempat juga bertanyakan kepada pelanggan, adakah kereta sewa yang digunakan, okey ? Dan ini jawapannya;


kereta+sewa+sabah



19 December 2013

Risiko Kereta Sewa Sabah

Kenapa kami perlukan butiran seperti Nama penuh pelanggan, No IC, No Penerbangan dan Jadual Penerbangan seperti yang tertera disebelah, setiap kali customer ingin bertanya atau membuat tempahan Kereta Sewa di Sabah.


Risiko Kereta Sewa Sabah
Contoh rekod pencuri kereta sewa



Pertamanya adalah untuk membuat tapisan. Kenapa ? Ya .. untuk makluman anda, seperti kami yang membuat perkhidmatan kereta sewa di Sabah, kami terdedah dengan banyak risiko seperti Kecurian Kereta, Kecurian Sparepart Kereta (cth : gearbox, tayar, engine), Kemalangan, Aktiviti Keganasan (cth : rompakan, pembunuhan, pengganas), dan sebagainya.


Jadi setiap kali kami mendapat butiran pelanggan, kami akan membuat semakan terlebih dahulu dalam pangkalan data syarikat kami, dan pangkalan data yang berkaitan, untuk memastikan pelanggan yang ingin menyewa, benar-benar bebas dari aktiviti diatas dan tidak diragui.


Selain itu, kami perlukan butiran tersebut, untuk mengira jumlah sebenar yang perlu dibayar oleh pelanggan, tak nak la nanti bila, dah bagi jumlah harga, tetiba kami dapati, kereta sewa tersebut dibawa ke Sandakan, Lahad Datu, Semporna, padahal sepatutnya ada bayaran tambahan yang sepatutnya dikenakan bagi perjalanan melebihi 200KM (sehala). Butiran lanjut, bayaran tambahan, ada diterangkan di sini, Harga Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah


Sebab itu, sering kali kami ditanya, kenapa perlukan butiran diatas walaupun hanya untuk servey harga. Jadi kami harap, pelanggan dapat memahami niat kami yang sebenarnya, bukan untuk menyusahkan , tetapi untuk memudahkan kedua-dua belah pihak.

Masalah Kereta Sewa Sabah

Masalah Kereta Sewa Sabah, kereta sewa rosak ditengah jalan, minyak kereta habis, masalah tayar, engin kereta tak boleh start dan pelbagai lagi masalah yang pernah dialami oleh customer syarikat kami. Contoh terbaru, masalah tayar, dan customer risau sekiranya berlaku perkara yang tak diingini.


kereta sewa kota kinabalu sabah



Ya .. kami aku akui .. ini antara kesilapan kami dan sebaik sahaja .. customer membuat aduan. Kami terus membuat pertukaran dengan kenderaan baru. Kebetulan pula .. customer baru sahaja sampai ke Kota Kinabalu selepas semalaman di Kundasang dan seterusnya akan bergerak ke Bandar Papar.


Selain kes ini, pernah juga terjadi, kereta yang disewa tak boleh "start" ketika melalui kawasan berbukit untuk ke Kundasang. Ketika itu waktu malam, dan customer bertiga bersama anak mereka yang masih kecil. Selepas menerima panggilan dari customer, malam itu juga, staf kami ke lokasi untuk tukar kenderaan.


Inilah antara situasi masalah yang pernah dihadapi oleh kami sepanjang menyediakan perkhidmatan kereta sewa. Kami akui sepanjang perkhidmatan kami, memang ada kesilapan yang kami lakukan, namun .. insyaAllah .. kami akan cuba berikan perkhidmatan kereta sewa terbaik kepada anda , selaras dengan slogan kami, " Keselesaan anda, keutamaan kami".

03 December 2013

Kereta Sewa Sabah - Nissan Almera 2013

Terkini .. Nissan Almera 2013, antara kereta sewa terbaru yang dalam senarai Kereta Sewa Sabah kami. Macam biasa, untuk tempahan kereta sewa ini, anda boleh layari Harga Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah untuk keterangan lanjut





Untuk cara pengiraan pula, anda boleh layari Format Pengiraan Jumlah Hari Sewa Kereta Sabah





Sekiranya anda masih tak faham cara format pengiraan tersebut. Tak apa, hanya perlu SMS / WhatApp butiran yang tertera disebelah kanan, kepada saya. Nanti saya akan semak, samada kenderaan tersebut masih available atau tidak. Jika masih available, saya akan berikan jumlah harga bagi sewaan tersebut kepada.


05 October 2013

Kebersihan Kereta Sewa Sabah

Begini la aktiviti harian kami, sebelum menyerahkan kereta yang telah dtempah kepada pelanggan kami. Kereta sewa akan terlebih dahulu dihantar ke car wash untuk dibersihkan, agar pelanggan yang menyewa, selesa menggunakannya sepanjang tempoh sewaan.


kereta sewa sabah terbaik



Pengalaman kami sebelum ini, ada beberapa customer berkongsi pengalaman dengan kami, bercerita pengalaman mereka sebelum ini, pernah menyewa kereta sewa murah di Sabah, dengan keadaan yang tak selesa dan berbau, menyebabkan mereka serik untuk menyewa kereta sewa tersebut lagi, walaupun menawarkan harga yang murah.


Setakat ini, pelanggan yang menyewa kereta sewa di Kota Kinabalu, Sabah, memang berpuashati dengan keselesaan dan service kereta sewa yang disediakan oleh kami. Harga Kereta Sewa Sabah yang kami kenakan adalah berpatutan dan sesuai untuk semua.


Untuk yang ingin membuat Tempahan Kereta Sewa Sabah, anda boleh hubungi saya, faizul dinombor yang tertera disebelah. Untuk kesenangan, anda juga boleh terus mengirimkan SMS / WhatApp, format tempahan seperti yang tertera disebelah untuk tempahan.


08 April 2013

Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah

Assalamualaikum dan salam sejahtera, dan selamat datang ke blog ini. Berikut adalah perkhidmatan kereta sewa yang kami sediakan di Kota Kinabalu, Sabah. Sekiranya anda ingin menyewa kenderaan yang tertera dibawah, sila hubungi nombor berikut;

Kereta Sewa Kota KInabalu Sabah


Call/SMS/WhatApp/WeChat/Viber 
Faizul - 019 4817846 

Berikut adalah senarai kereta yang boleh disewa ;

  1. Perodua Viva 850 (M)
  2. Perodua Viva (A)
  3. Perodua Viva Elite
  4. Proton Saga FLX 1.6 (A)
  5. Proton Saga BLM (A) & (M)
  6. Perodua Myvi 1.3 (A)
  7. Perodua Alza 1.5 (M)
  8. Perodua Exora 1.6 (A)
  9. Toyota Avanza 1.3 (M)
  10. Toyota Avanza 1.5 (A)
  11. Toyota Rush (A)
  12. Toyota Wish (A)
  13. Toyota Innova ((A)
  14. Toyota Hiace 12 Seater
  15. Nissan Urvan 14 Seater
  16. Nissan Almera (A)
Kadar harga sewa bagi kenderaan ini, anda boleh perolehi di sini, Harga Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah


Untuk makluman, kami juga menyediakan penghantaran percuma kereta sewa di Airport.