Showing posts with label kereta sewa dikota kinabalu. Show all posts
Showing posts with label kereta sewa dikota kinabalu. Show all posts

29 August 2015

Services Kereta Sewa Sabah 2015

Alhamdulillah. Tempahan minggu ini penuh. Semua kereta dah ada tempahan. Ada jugak yg call last minit nak sewa kereta, tapi tak ada.





Yang nak sewa minggu depan. Boleh hubungi kami. Kereta masih lagi available terutama jenis Saga auto / Myvi auto.


Kereta ini baru return dr penyewa. Pelangan puji kereta ok sepanjang sewaan. Testimoni nanti saya update.


Sibuk mana pun kami,  utk keselesaan pelanggan. Kereta kami service on time dan semestinya .. part original.


Untuk tempahan kereta sewa sabah, Tuan / Puan boleh isi borang tempahan @ whatsapp Faizul - 019 481 7846.

#SewaKeretaSabah


26 August 2013

Testimoni Kereta Sewa Sabah - Blogger Sharal-La

Dua minggu ni memang sibuk sikit dengan tempahan kereta sewa hingga tak sempat nak update blog ini. Semalam tengah search, ternampak testimoni dari salah sorang pelanggan yang menyewa kereta sewa kami di blognya, Sharal-La pada Jun 2013 yang lalu.





Beliau menyewa viva auto selama 3 hari untuk pergi melawat tempat-tempat menarik di Sabah, seperti Kinabalu Park, Poring Hot spring, Sabah Tea, Desa Cattle Farm, Rumah Terbalik dan banyak lagi.


Nak tahu pengalaman beliau sepanjang di Sabah, anda boleh melayari blog diatas.